På svenska    In English Auf Deutsch

Anvendelsesområder

Helsevesten er til stor hjælp for mange forskellige grupper og har mange anvendelsesområder. Herunder kan du læse om et par af dem.

Kontorpersonale

At sidde ned i længere tid ender næsten altid med en sammensunket holdning og træthed i ryggen.

For dig, der arbejder på kontor, er vesten et fremragende værktøj til at holde dig siddende på sædet i en god linje med rygraden. Du får en stærk og effektiv siddeholdning, som giver dig ekstra energi, fordi du får en bedre og dybere vejrtrækning med i købet. Bælteremmen aktiverer også mellemgulvet, så du med egne muskler udvider dette område og derved giver mellemgulvet en mere fri og effektiv bevægelse.

Frisør

Frisør er et erhverv, som altid er udsat for rygproblemer. Med vesten forhindrer og forebygger du, som arbejder som frisør, at synke sammen og skyde skuldrene frem – som frisør vil man jo gerne have, at ryg og skuldre skal holde i mange år. Man kan vælge at arbejde med vesten på i kortere perioder eller bruge den mellem klipninger og behandlinger.

Erhvervschauffører / bilister

Erhvervschauffører synker ofte sammen og får dårlig holdning. Her er Helsevesten perfekt til at rette kroppen op og på den måde forebygge og mindske rygproblemer, som ofte rammer denne erhvervsgruppe. Vesten kan også aflaste allerede opståede rygproblemer.

Ryttere

Også ryttere er nødt til at have an stærk og god holdning, fordi det er vigtigt med lodret sæde ved markarbejde og dressur. Helsevesten hjælper dig som rytter til at optræne lodret sæde og forbedrer kommunikationen med hesten. Vesten kan både bruges forebyggende på marken og under ridning.

Løbere

At vejrtrækning er afgørende i forbindelse med løb kender de fleste til. Med Helsevesten aktiveres kroppen til en bedre holdning og til styrke og smidighed i overkroppen, som så igen fører til friere bevægelse i mellemgulvet og dybere vejrtrækning. Rygpladen er en vigtig del af vestens funktion for løberen, da udøveren kan "finde" sin rygrad på en god måde og dermed få den rette spændstighed og styrke under løbet.

Sangere

Et af de måske sværeste momenter at lære for en sanger er at forstå og finde støttepunktet i kroppen. Der er også mange misforståelser om, hvad støttepunktet er, og hvordan det fungerer. Med vesten får du, som kan lide at synge, en rigtig god genvej til at finde, udvikle og opbygge dit stemmestøttepunkt. Vesten bruges ved stemmetræning, opvarmning, stemmegenoptræning, studieindspilning, sangprøver m.m. De fleste sangere mærker en forskel efter nogle minutter, første gang den bruges. Men de store resultater kommer af den styrke og holdning, som vesten giver sangeren, samt den store og frie bevægelse, mellemgulvet kan udnytte.

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo