På svenska    In English Auf Deutsch

Anbefales af fysioterapeuter, kiropraktorer og massører

Jeg har prøvet Helsevesten. Det er et godt hjælpemiddel, som trækker skuldrene tilbage, samtidig med at rygpladen giver et balanceret tryk mellem skulderbladene. Det gør, at holdningen bliver korrigeret, og man får en dyb vejrtrækning. Testet af Åsa Broström / Kropsterapeuterne I går fik jeg lejlighed til at prøve helsevesten af en kollega, og jeg har glædet mig til at fortælle jer om den! Jeg tror virkelig, den lever op til sit navn, for den forbedrer holdningen og vejrtrækningen, som er grundlæggende forudsætninger for et godt helbred. Det var helt umuligt ikke at få en lige og flot holdning, når jeg havde vesten på. Det var som om den tvang skuldrene tilbage, uanset hvilken holdning jeg havde. Hvis du har dårlig holdning, synes jeg virkelig, du skal prøve den. Den bruges en hel del af frisører, folk, der sidder længe på kontor, dansere, modeller, løbere, ryttere m.m. Vesten har en patenteret konstruktion, der hjælper kroppen til at få en naturlig vejrtrækning og holdning. Skulderremmene trækker skuldrene tilbage, og samtidig får du et balanceret tryk af rygpladen mellem skulderbladene. Det er nemt at bruge vesten, og du skal kun have den på et kvarter om dagen for gradvist at udvikle en mere lige og flot ryg. Amelia har testet Helsevesten

"Endelig er her vesten, som jeg, der har dårlig ryg, har ventet på hele mit liv. Den tvinger skuldrene tilbage og åbner brystkassen, så jeg får en bedre holdning og vejrtrækning”. Amelia nr. 19 2010 ”Jeg vil bare sige, at jeg allerede kan mærke en stor forskel i ryggen, efter at jeg begyndte at bruge Helsevesten. Jeg har haft den på hver dag, og jeg går lange ture hver dag, men nu uden at have så ondt – helt fantastisk. Jeg har rigtig dårlig holdning og diskusprolaps i hals og brysthvirvelsøjle; vesten giver så god en støtte, at jeg kan holde ryggen opret. Det gør også, at jeg tænker på at holde ryggen lige, når jeg ikke har vesten på, og det gør heller ikke så ondt, når jeg skal sove. Tak, fordi I har udviklet den :-)”

Lena Svensson, Hyssna

"Helsevesten sidder godt og føles behagelig ved løb. Den hjælper mig helt klart til at have en rank holdning. Når man begynder at blive træt, sker det ellers nemt, at skuldrene synker lidt ned, og man bøjer sig ubevidst forover og krummer i rygraden og brystkassen. Med en korrekt holdning er det nemt at trække vejret, og jeg får en oplevelse af, at iltoptagelsen dermed bliver bedre, og jeg kan holde et højere tempo.” Ola Norrhamn, læge på CSK Kristianstad ”Når man cykler og svømmer i triatlon, risikerer man let at blive fremadbygget. Helsevesten er perfekt at bruge efter træningspasset, da den strækker brystmusklerne ud og opbygger holdningsmuskulaturen i ryggen. Den hjælper mig også til at træne min løbeholdning og aktivere den rette vejrtrækningsteknik.”

Lisa Nordén, OL-medaljevinder i triatlon

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo