På svenska    In English Auf Deutsch

Hvad siger brugerne?

Hej! Jeg vil bare sige, at jeg allerede kan mærke en stor forskel i ryggen, efter at jeg begyndte at bruge Helsevesten. Jeg har haft den på hver dag, og jeg går lange ture hver dag, men nu uden at have så ondt, helt fantastisk. Jeg har rigtig dårlig holdning og diskusprolaps i hals og brysthvirvelsøjle, og vesten giver så god en støtte, at jeg kan holde ryggen opret. Det gør også, at jeg tænker på at holde ryggen lige, når jeg ikke har vesten på, og jeg får heller ikke så ondt, når jeg skal sove.

Tak, fordi I har udviklet den :-)

Mvh. Lena Svensson, Hyssna

Hej ... Jeg har lige modtaget en helsevest ... tak. Jeg må sige, at jeg kunne mærke en forskel i vejrtrækningen, da jeg har kol og højt mellemgulv. Jeg har svært ved at trække vejret, men allerede efter 10 minutter havde jeg svært ved at tro det – så stor en forskel. Jeg kan mærke, at min nakke og ryg allerede har det bedre ... har den på foran pc'en nu.

Tak!

Mayvor Hämqvist

 

Jeg arbejder som både frisør og negletekniker og bruger mange af døgnets timer stående eller siddende.

Efter et par timer har min holdning en tendens til at synke sammen. Så plejer jeg at tage min Helsevest på – den hjælper mig med min holdning, hvilket er nøglen til alt. Den styrker ryggen, retter op og hjælper mig med at trække vejret bedre. Det fører igen til, at jeg bliver friskere og gladere, fordi jeg kan trække vejret dybere. Dermed kan jeg tage bedre hånd om mine kunder. Jeg anbefaler stærkt

Helsevesten til alle, der har anstrengende arbejdsstillinger i løbet af dagen.

Mia Månsson – frisør

Jeg kunne mærke en forskel med det samme, da jeg tog vesten på. Den giver et dejligt tryk mod ryggen. Jeg kan virkelig anbefale Helsevesten.

Tyra Wahlerg

Jeg har arbejdet som produktionstekniker og sidder meget ved computeren. Jeg kan mærke, at min holdning er blevet værre med tiden. Efter at jeg er begyndt med min Helsevest, har jeg gradvist fået arbejdet min holdning tilbage, så jeg nu er fem cm højere...

Sven-Erik Hjelt, produktionstekniker, Nibe AB

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@k99.se
Facebook
Besöksadress:
Cerox AB
Kungknuts väg 105
291 66 Kristianstad
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-16.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo