På svenska    In English Auf Deutsch

Ondt i ryggen

Har du problemer med ryggen? Det forekommer alt for hyppigt, og ondt i ryggen er ofte resultatet af dårlig holdning.

Hvis rygsøjlen ikke kommer i en god holdning, kan det betyde, at der kommer nerver i klemme, og at musklerne ikke sidder og fungerer rigtigt. Dette kan føre til rygsmerter og træthed i ryggen. Men med Helsevesten træner du linjen i rygraden tilbage, så muskler, der skal være aktive, aktiveres og styrkes, hver gang de bruges.

Hvis din holdning er meget ude af balance, kan det føles uvant og måske lidt ubekvemt i starten, men det bliver efterhånden en positiv følelse. Når du bruger vesten lidt hver dag, vil du kunne se og mærke, hvordan din holdning bliver bedre allerede på en uge, da hvilende muskler meget hurtigt vågner til live og får ny kraft. En sund holdning kræver gode og vitale muskler. Mange kan gå rundt i lang tid med ondt i ryggen uden at erkende, at det er nødvendigt med træning for at blive af med problemet. Ondt i ryggen er et vigtigt signal om, at en af kroppens vigtigste dele er ude af balance, fordi hele nervesystemet udgår fra rygraden. Ondt i ryggen hæmmer også vejrtrækningen, fordi bevægelsen i overkroppen mindsker og dermed begrænser den mængde luft, kroppen kan tage ind. Når iltindtaget øges, vokser iltoptagelsen, og cirkulationen forbedres, hvilket ofte er årsagen til problemet. Det gør, at smerten mindskes.


Examples of different states where the Active Health Vests provide good support


     Osteoporosis
     Parkinson
     Scheuermann's disease
     Vertebral compression
     Kyphosis
     Scoliosis
     Reduce anxiety
     In cognitive therapy
     For increased well-being


The patented Active Health Vest that provides the greatest support for the posture has proved to be very well-liked in the examples above
Please consult your doctor or physiotherapist.

Please contact us by further questions:
info@nyttoliv.se
 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo