På svenska    In English Auf Deutsch

Om K99 of Sweden AB

En god holdning og vejrtrækning er grundlaget for alt, plejer vi at sige hos K99 of Sweden AB. Vi er en virksomhed, som vil værne om menneskers helbred ved at udvikle gode og ægte helbredsprodukter. Helsevesten blev udviklet i 2007 af Ingvar Bengtsson (kropsterapeut) og Robert Spjuth (udviklingsingeniør), og til vores store glæde er den nu blevet et velkendt produkt i Sverige og Norden.

Produktet er patenteret, unikt og beregnet til alle, der vil opbygge en god og sund holdning. Helsevesten er gennem årene blevet testet af mange forskellige grupper med meget positive resultater. Eksempler på grupper er kontorpersonale, plejepersonale, frisører, løbere, ryttere og sangere.

Hos Helsevesten har vi også været opmærksomme på at give feedback til bl.a. massageterapeuter og kiropraktorer for at høre deres holdning til produktet. Det har ført til et godt samarbejde og et stærkt produkt, som holder, hvad det lover. Team Helsevesten Frida Lavesson – Produktion Malin Fabian – Produktion Robert Spjuth – Udvikling og markedsføring Ingvar Bengtsson – Udvikling og markedsføring
Helsevesten Work
Træner skuldre, holdning og vejrtrækning med patenterede funktioner
kr 585,-
 
 
 
 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@k99.se
Facebook
Besöksadress:
Cerox AB
Kungknuts väg 105
291 66 Kristianstad
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-16.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo