På svenska    In English Auf Deutsch

Ondt i ryggen

Har du problemer med ryggen? Det forekommer alt for hyppigt, og ondt i ryggen er ofte resultatet af dårlig holdning.

Hvis rygsøjlen ikke kommer i en god holdning, kan det betyde, at der kommer nerver i klemme, og at musklerne ikke sidder og fungerer rigtigt. Dette kan føre til rygsmerter og træthed i ryggen. Men med Helsevesten træner du linjen i rygraden tilbage, så muskler, der skal være aktive, aktiveres og styrkes, hver gang de bruges.

Hvis din holdning er meget ude af balance, kan det føles uvant og måske lidt ubekvemt i starten, men det bliver efterhånden en positiv følelse. Når du bruger vesten lidt hver dag, vil du kunne se og mærke, hvordan din holdning bliver bedre allerede på en uge, da hvilende muskler meget hurtigt vågner til live og får ny kraft. En sund holdning kræver gode og vitale muskler. Mange kan gå rundt i lang tid med ondt i ryggen uden at erkende, at det er nødvendigt med træning for at blive af med problemet. Ondt i ryggen er et vigtigt signal om, at en af kroppens vigtigste dele er ude af balance, fordi hele nervesystemet udgår fra rygraden. Ondt i ryggen hæmmer også vejrtrækningen, fordi bevægelsen i overkroppen mindsker og dermed begrænser den mængde luft, kroppen kan tage ind. Når iltindtaget øges, vokser iltoptagelsen, og cirkulationen forbedres, hvilket ofte er årsagen til problemet. Det gør, at smerten mindskes.

Vil du lære kroppen at kende lidt ud over det sædvanlige? Helsevesten giver dig nemlig også mulighed for at kende kroppen bedre indefra på et dybere niveau. Når du bærer vesten, kan du mærke, hvordan din rygrad og dine muskler fungerer sammen, og så kan du også lettere foretage de justeringer, du ønsker.

”Hej! Jeg vil bare sige, at jeg allerede kan mærke en stor forskel i ryggen, efter at jeg begyndte at bruge Helsevesten. Jeg har haft den på hver dag, og jeg går lange ture hver dag, men nu uden at have så ondt, helt fantastisk. Jeg har rigtig dårlig holdning og diskusprolaps i hals og brysthvirvelsøjle, og vesten giver så god en støtte, at jeg kan holde ryggen opret. Det gør også, at jeg tænker på at holde ryggen lige, når jeg ikke har vesten på, og jeg får heller ikke så ondt, når jeg skal sove.

Tak, fordi I har udviklet den :-)”

Mvh. Lena Svensson, Hyssna

 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo