På svenska    In English Auf Deutsch

Vil du trække vejret lettere?

Hvor og hvordan trækker du vejret?

Trækker du vejret overfladisk og højt i kroppen? Så er du ikke den eneste. Vejrtrækning er en bevægelse i kroppen, som skal trænes og holdes i gang dagligt for at opnå den bedst mulige funktion.

Allerede i en tidlig alder mindskes vejrtrækningens bevægelsesmønster i kroppen af forskellige grunde. Der er tilmed dem, der mener, at man aldrig bliver syg, hvis ens vejrtrækning er optimal, da det er kroppens bedste immunforsvar for at blive helt iltet. Med Helsevesten kan du optræne vejrtrækningens bevægelse i kroppen, så du får en stor og fri vejrtrækning i kroppen igen. Vesten udvider bevægelsen for mellemgulvet og åbner brystkassen hele vejen rundt om kroppen, så vejrtrækningen kan flyde frit i luftvejene.

Levende eksempel

”Hej ... Jeg har lige modtaget en helsevest ... tak. Jeg må sige, at jeg kunne mærke en forskel i vejrtrækningen, da jeg har kol og højt mellemgulv. Jeg har svært ved at trække vejret, men allerede efter 10 minutter havde jeg svært ved at tro det – så stor en forskel. Jeg kan mærke, at min nakke og ryg allerede har det bedre ... har den på foran pc'en nu.

Tak! Mayvor Hämqvist”

Træk vejret rigtigt – lev bedre Mange trækker vejret forkert – test, om du er en af dem. Trækker du vejret forkert? Trækker du vejret med brystkassen i stedet for med maven? Så kan du risikere at få problemer, som ligner astma og sænker din livskvalitet. At trække vejret er livsvigtigt, det er der ikke noget nyt i, men at det også er vigtigt at trække vejret på den rigtige måde er mindre kendt. Hvor mange danskere der trækker vejret på en uhensigtsmæssig måde, er der ingen, der ved i dag – det har hidtil været et skjult problem. Mange af disse personer har i stedet fået en astmadiagnose og astmamedicin, hvor de i virkeligheden bare skal lære at trække vejret normalt.

Helsevesten Work
Træner skuldre, holdning og vejrtrækning med patenterede funktioner
kr 585,-
 
 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo