På svenska    In English Auf Deutsch

Vil du forbedre din holdning?

Så er Helsevesten perfekt til dig. Med sine smarte dobbeltfunktioner hjælper den dig til at opbygge din holdning og trække vejret dybere og mere effektivt. Den gør simpelthen underværker for kroppen.

Hvordan fungerer Helsevesten?

Vesten har en patenteret konstruktion, der hjælper kroppen til at få en naturlig vejrtrækning og holdning. Skulderremmene trækker skuldrene tilbage, samtidig med at rygpladen giver et jævnt tryk mellem skulderbladene. Sammen med det strækbare materiale, som aktiverer hele brystkassen, giver dette kroppen optimal støtte. Og det sker alt sammen på et par minutter.

Helsevesten hjælper dig med at udvikle din holdning og kan også hjælpe dig til at:

• Få en bedre holdning

• Få en stærk ryg

• Mindske eller fjerne rygproblemer

• Mindske eller fjerne følelsesløshed og snurren i hænder og arme

• Forbedre bevægeligheden i hofter m.m..

Dårlig holdning er ofte årsag til ryg- og helbredsproblemer. Men ved at bruge Helsevesten kan du på relativt kort tid bygge din oprindelige holdning op til hvor den var og dermed mindske belastningen på rygsøjle og krop.

Få din ryg og holdning i balance

Helsevesten styrker musklerne omkring mellemgulvet og hele vejrtrækningsapparatet helt ned i bækkenbunden. Det er derfor helt naturligt, at den fungerer som et fantastisk hjælpemiddel for mennesker med ryg- og holdningsproblemer.

En stærk og opret holdning er vigtig for både ryggen og alle kroppens funktioner – ligesom for et godt helbred i almindelighed.

Hos ældre mennesker og hos personer med stillesiddende eller ensidigt arbejde bliver musklerne ofte svage eller ubalancerede med tiden. Området omkring mellemgulvet er særligt udsat – her svigter musklerne ofte allerede i en tidlig alder. Resultatet er tit en skæv ryg, skæve hofter eller fremskudte skuldre..

Helsevestens styrke er, at du hurtigt kan få en naturlig og sund holdning igen. Vesten trækker skuldrene tilbage, samtidig med at rygpladen giver et jævnt tryk mellem skulderbladene. Sammen med det strækbare materiale, som arbejder rundt om hele brystkassen, får kroppen en fantastisk støtte. Resultatet bliver en kraftfuld og naturlig kropsholdning.

Helsevesten Work
Træner skuldre, holdning og vejrtrækning med patenterede funktioner
kr 585,-
 
 

KONTAKTA OSS

E-mail. info@nyttoliv.se
Facebook
Besöksadress:
Nyttoliv Hälsocenter AB
Bankgatan 16
23331 Svedala
+4640403533
Öppettider:
Mån-Fre 09.00-17.00

BETALNINGSALTERNATIV

PayPal Logo